Kezdje itt az ingatlan keresést!

Diósjenő , Toldi Miklós utca környéke

Terület670 m²

Irányár

1 000 000 Ft


Egyéb tulajdonságok: tehermentes

Eladó Telek

Diósjenő - Toldi Miklós utca környéke, 670 m²-es, telek

Diósjenőn 670 nm-s, telek ELADÓ!
A 670 nm három HRSZ-ből áll, ezért össze kell vonatni ahhoz, hogy a 3%-a beépíthető legyen.
Az egyenes telek egy hegyoldal aljában található, nincs körbe kerítve.
Villany közvetlen a telek mellett van, víz a közelben, nyomós kúton elérhető. A telken egy szép, különleges Berkenye fa, fás bokrok, a közelben pedig kis patak található. A telken van egy felújításra szoruló, fából készült kis szerszámtároló is.Egyenlőre nem beépíthető, ahhoz össze kell vonatni a három helyrajzi számot, azután pedig 3 %-a lesz beépíthető. Hobbi kertnek ajánlanám. Gyümölcsök termesztésére is kiváló lehetőség. Ajánlom mindenkinek, aki a város zajától néha szeretne elmenekülni és a természet szépségét csodálva kipihenné magát ezen a nyugodt, szép helyen. (zártkert művelési ág alóli kivonása)

A faluban óvoda, általános iskola, orvosi rendelő és posta működik.
A község infrastrukturális ellátottsága jó. Diósjenő a börzsönyi és a nógrádi táj találkozási pontján épült üdülőhely és turisztikai központ. A Börzsöny kapujának is nevezik. Megközelíthető a 2-s főútról kb. 9 km-s kitérővel, valamint a Balassagyarmat-Romhány vasútvonalon.

Elhelyezkedés: 2643, Diósjenő, Toldi Miklós utca környéke

Környezet: Nyugodt, csendes, átmenő forgalomtól mentes.

Közlekedés: Autóval, gyalogosan. A település könnyen megközelíthető közúton 2-s főútról, Nógrádon keresztül, illetve vasúton a MÁV 75-s számú (Vác–Balassagyarmat) vasútvonalán.


  • Telekterület 670 m²

Címkék

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk